Dictio припиняє будь-яку співпрацю з російськими компаніями та громадянами Росії

В Україні йде повномаштабна війна з країною-агресором Російською Федерацією. Dictio офіційно заявляє про відмову від співпраці, партнерства та надання будь-яких послуг російським компаніям та громадянам Росії

Читати на Facebook

Юридична фірма Dictio Law Firm офіційно заявляє про відмову від співпраці, партнерства та надання будь-яких послуг російським компаніям та громадянам Росії!

24.02 росіяни почали обстріл українських військових баз, а зараз обстрілюють житлові будинки, дитячі садки, лікарні. В Україні йде повномаштабна війна з країною-агресором Російською Федерацією. Щодня російською армією вчиняються як воєнні злочини, так і злочини проти людства, що обов'язково будуть покарані!

Наша компанія продовжує зосереджувати свої зусилля на  підтримці української армії, українських компаній та українців, що мужньо боряться з російськими окупантами! МИ ПЕРЕМОЖЕМО і #БудемоЖити!

🇺🇦

Слава Україні! #StopRussianAggression #standwithUkraine #supportUkraine #ukraine #україна #підтримайУкраїну #єдинакраїна #UAразом

Хто такий замовник будівництва в Україні та які його повноваження щодо отримання дозвільної та містобудівної документації для початку будівництва?

Новини

Публікації

10
.
05
.
2024

В Україні Замовник може бути одночасно девелопером, а ось девелопер – не завжди Замовник об'єкта будівництва. Замовник будівництва, що має правоустановчі документи (власність/користування) на землю відповідає за оформлення всієї дозвільної документації.

Право на землю для іноземців та юридичних осіб з іноземним елементом в Україні

Новини

Публікації

09
.
02
.
2024

Істотне значення для пожвавлення інвестиційних процесів в Україні, особливо в період воєнних дій, має розуміння з боку потенційних іноземних інвесторів чітких правил, які діють в державі.

14-15 листопада 2023 наймасштабніша Міжнародна виставка та конференція ReBuild Ukraine відбулася у Варшаві.

Новини

Публікації

21
.
11
.
2023

Слід відзначити високий інтерес з боку іноземного бізнесу, який хотів би працювати в Україні. Цьому також сприяла позиція міжнародних інституцій щодо фінансування українських проєктів та готовності страхувати воєнно-політичні ризики.

Dictio та Miller Canfield розробили Путівник щодо Польських процедур придбання квартири на первинному ринку для Acciona

Новини

Публікації

03
.
10
.
2023

Путівник розрахований, зокрема на українських клієнтів, що мають на меті придбати житло у Польщі у забудовника на первинному ринку

Страхування інвестицій від політичних та воєнних ризиків, як інструмент їх залучення в Україну

Новини

Публікації

25
.
05
.
2023

Безсумнівно, інвестування на теренах потенційно охоплених війною пов’язане з великими ризиками. Тому, необхідним є відповідне страхування активів і інших аспектів господарської діяльності. Міжнародний досвід є важливою скдадовою успішної реалізації Україною стратегії страхування вітчизняних та іноземних інвестицій в Україні