Dictio отримала нагороду у номінації “ЮРИДИЧНА КОМПАНІЯ У СФЕРІ НЕРУХОМОСТІ" UKRANIAN SPECIAL BUILDING AWARDS IBUILD 2022

“Ми не плануємо зупинятись, а думаємо тільки про розвиток!” - наголосила Олена Штогрин, Керуючa партнеркa, керівник практики нерухомості та будівництва адвокатського бюро Dictio.

Читати на Facebook

27 грудня Конфедерація будівельників України відзначила премією UKRANIAN SPECIAL BUILDING AWARDS IBUILD 2022 кращих представників будівельної галузі.

Цього року юридична компанія Dictio Law Firm отримала нагороду у номінації “ЮРИДИЧНА КОМПАНІЯ У СФЕРІ НЕРУХОМОСТІ”. Захід пройшов у форматі благодійного вечора, а частину зібраних коштів передано на придбання розвідувальних дронів для ЗСУ.

“Ми дуже вдячні Конфедерації будівельників України за співпрацю. Це був непростий рік, але компанія Dictio впоралась та буде продовжувати розвиток й надалі”, – зазначила  Олена Штогрин, Керуючa партнеркa, керівник практики нерухомості та будівництва адвокатського бюро Dictio.

Для компанії 2022 рік був кризовим і одночасно роком розвитку. Юридична фірма Dictio використала свої можливості щодо виходу на європейський ринок, зокрема, підписавши угоду про афіліацію.

“Ми не плануємо зупинятись, а думаємо тільки про розвиток!”, - наголосила пані Олена.

Показником соціальної відповідальності бізнесу є підтримка гуманітарних ініціатив, реалізація pro bono проєктів, надання допомоги фондам щодо поставки генераторів. Разом з  польськими та американськими партнерами компанія бере участь у реалізації проєкту допомоги українським пацієнтам з ампутаціями. Ціллю проєкту є забезпечення реабілітації та протезування пацієнтів з України, що реалізується на базі Варшавського госпіталю.

Також,  у 2022 році проєкти та робота Dictio  були відзначені у щорічному  традиційному дослідженні Ukrainian Law Firms.A Handbook for Foreign Clients в практиці Нерухомості та будівництва.

Право на землю для іноземців та юридичних осіб з іноземним елементом в Україні

Новини

Публікації

09
.
02
.
2024

Істотне значення для пожвавлення інвестиційних процесів в Україні, особливо в період воєнних дій, має розуміння з боку потенційних іноземних інвесторів чітких правил, які діють в державі.

14-15 листопада 2023 наймасштабніша Міжнародна виставка та конференція ReBuild Ukraine відбулася у Варшаві.

Новини

Публікації

21
.
11
.
2023

Слід відзначити високий інтерес з боку іноземного бізнесу, який хотів би працювати в Україні. Цьому також сприяла позиція міжнародних інституцій щодо фінансування українських проєктів та готовності страхувати воєнно-політичні ризики.

Dictio та Miller Canfield розробили Путівник щодо Польських процедур придбання квартири на первинному ринку для Acciona

Новини

Публікації

03
.
10
.
2023

Путівник розрахований, зокрема на українських клієнтів, що мають на меті придбати житло у Польщі у забудовника на первинному ринку

Страхування інвестицій від політичних та воєнних ризиків, як інструмент їх залучення в Україну

Новини

Публікації

25
.
05
.
2023

Безсумнівно, інвестування на теренах потенційно охоплених війною пов’язане з великими ризиками. Тому, необхідним є відповідне страхування активів і інших аспектів господарської діяльності. Міжнародний досвід є важливою скдадовою успішної реалізації Україною стратегії страхування вітчизняних та іноземних інвестицій в Україні

Індустріальні парки. Нові можливості для інвестицій в Україну

Новини

Публікації

13
.
04
.
2023

Для заохочення інвесторів вкладати кошти у створення нових виробництв через механізм індустріальних парків в Україні прийнято Закон «Про індустріальні парки», внесено зміни до Податкового та Митного кодексів України, а також ухвалено ряд підзаконних нормативно-правових актів, що передбачають пільги для учасників ІП.